Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det sägs att vi har yttrandefrihet i detta land. Märkligt att vi aldrig på allvar debatterar dessa frågor då...


Använd din röst

"Vill du ha minskad aborträtt?
Vad är det för hemskt, vad är det för sätt?!
Läs på, jag minns när det var kriminellt och massillegalt
Du kan ej historia, raljera om sånt som är enormt trivialt!"

"Haha, slog galenskapen till?! Förgifta vårt folk och ta deras hälsa?!"
Med narkotika vill ni tydligen ungdomen frälsa?
Tio amerikanska delstater och Spanien, är det exempel?
I krig ska vi gå och bränna cannabistempel!"

"Strunt i det faktum att Island, Norge och Frankrike "kör" vår modell!
Ty framtiden väntar på en gigantisk feministisk skräll!
Visst den kan dömas ut
Men svensk feminism tar ju aldrig slut!"

"Sedan världskrig nummer två har vi känt en skam utan dess like
Vi måste öppna dörrar här i vårt Svea Rike!
Gnäll ej! likt Silvia är vi alla invandrare på denna mark
Det finns ej något svenskt, inte ens detta trädets bark!"

"Gråt du över fällda skogar och låt tårarna flöda
Ta en paus från klimatterapin och lyss med ögon så röda
Du kan skippa din BigMac och minnas överbefolkningen på en viss kontinent
Rädda miljön! Är det inte dags att du är djupast grön och ej ambivalent?!"




Bunden vers (Rim) av Masterlord
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-22 19:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Masterlord