Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min älskade skrutta är döende


Tuva

Du
har varit med troget alltid glad
förutom när du varit jävligt förbannad då
lixom
terrier
sådan matte sådan hund
så inte ditt fel alltså

jag hittar inga ord men skriver ändå
du
har varit med mig alla dom åren
den tiden då jag mådde som sämst
kanske
och då när jag var som bäst
du har givit mina kära grabbar en kärlek dom aldrig kommer glömma
du har lärt mig så mycket
du slåss för din plats
dör hellre än du förlorar
värdighet
din värdighet som andra kanske inte kan förstå
nu är du sjuk
du visar det inte
kommer inte heller göra
du är du
knallar på oavsett vad

vet inte hur
men du kommer försvinna innan mig
oss
vi kommer överleva utan dig
men ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ
Tack för du finns nu
Kommer sakna
DIG SÅÅÅÅÅ




Fri vers av kråkan VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-10-22 19:41



Bookmark and Share


  aol
Jag tänker på Sara vår katt den blev 17år så hjärtskärande hemskt känslan var ,
2019-01-25

  Lars Hedlin
STARK!
2018-10-24
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP