Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kärlekens blomma


om du älskar mig som jag är
kommer kärleken att växa
men älskar du mig
så som du önskar mig vara
kommer kärleken att krympa





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 303 gånger
Publicerad 2018-10-22 20:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP