Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


jag läser in dig inlemmar dig i mig

 

små korn på berget

liksom rullar runt

de formar sig till

ordentliga ord

sveper med ögat

insuper en insikt

 

sådana frön vill oss nå

de vill att vi ska så dem

sprida dem likt orden

forma dem till jorden

 




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-10-22 21:28



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Att skörda de ord man sått och skänka överskottet på berget
2018-10-24

  M.Eta
Så ord, bra idé !
2018-10-23

  Viksten
Så fint och berörande
Ledig, spänstig text
2018-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP