Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Bortvissnade maskrosbarn

Här kommer ambulansen, i hösta fart,
så mjukt, förhoppningsfullt,
bromsar den in.

Men.

Du dör ändå,
såklart.

EN MASKROS BLOMMAR INTE FÖRALLTID.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 162 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-10-22 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann