Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Testamente

Jag vänder ut och in,
på mig själv,
väntar på att månen ska falla från himlen.

Det dröjer ibland tror jag
nog
att det inte kommer att hända,
alls.

Stämband talar viskade tyst,
till hjärnan,
själens kontor.

Människor.

Genier, missanpassade idioter,
jag beundrar dem,
de små,
aldrig så totalt misslyckade traumatiska krigarna.








Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 126 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-22 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann