Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Såpbubbla

Fånga mig i kupade händer
likt en såpbubbla skör är min själ
Stiger glänsande mot sin himmel
om du bara behandlar den väl
Så fyll mig med din värme
tro nu på min kraft
Ty du är allt jag har
du är allt jag minns jag haft




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-10-22 23:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP