Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en text direkt ur märkligheten..


inga vindar tillräckliga

 

Jag vill säga att du kom med en storm. Du kom som ett stilla sommarregn. Varmt och mjukt. I alla dagar du strök mig över håret. Sammet smekte min hud. Honung sötade min tunga. Och var lämnade de peruanska filtarna sitt uppdrag. Strandade som Costa Ricanska sköldpaddor.

Jag hade inget försvar. Jag tog dina sanningar för sanningar. Lät tvivlen vila på hanen. Och lade ner mina vapen. Och i allt detta grät jag mig igenom.

Jag vill säga att du kom som en storm. Grandios i alla uttryck. Jag föll.

Jag kommer resa mig igen.




Prosa av kerstin skriver VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-10-22 23:18



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
Bra skrivet!!
2018-10-27

  Lars Hedlin
Mycket bra och väl skriven full av känsla som berör!
2018-10-24

  Lottie Ålhed VIP
Sorgsen iakttagande vacker prosa
2018-10-24

  Flisan
Jag gillar att jag känner igen mig i så många av dina texter, och du uttrycker dig på ett sätt som gör att man kommer ihåg dina ord.
2018-10-24

  Baystream
Vackert, och dina ord landar i ögonblick jag som läsare kan applicera påina egna dagar.
Applåd.
2018-10-23

  lodjuret/seglare VIP
Stormen Gudrun, inbrott samt husundersökningar. Det är väl ungefär så en har lust att skildra en del upplevelser, som de lämnat efter sig ett skövlat stycke liv. Håller med föregående läsare om sin analys av en text.
2018-10-23

  Respons VIP
Smärtsamt sorgearbete formulerat på ett mästerligt sätt.
2018-10-23
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP