Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

100 vänner

Att ha 100 vänner
är inget mirakel
Mirakel är att göra
så en enda vän
står vid din sida
när 100 är emot dig

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 163 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-23 00:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj