Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Envis ensamhet

Påträngande och omslutande
uppslukande och envis

ensamheten

som en överraskning
som vilade runt hörnet

ingen dörr inget fönster
ingen utväg ingen ingång

ingenting




Fri vers av anonymiteten
Läst 200 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-10-23 00:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anonymiteten