Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självmotsägelse, egen formel/profetia!

Ditt förnuft behöver du inte ta till fånga!
Det finns där hela tiden!
Frågan är, om du kan använda det!?
Eller om du kommer att använda det!?




Bunden vers av Mim
Läst 121 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-23 05:26



Bookmark and Share


  danne //
Det är som små nä viktiga ordspråk Mim du sänder ut till oss läsare.

Tycker det är för lite ordspråk dessa tider, du gör det bra tycker jag

mvh Danne
2018-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Mim