Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Profetians inflation, på aktiemarknaden, och allmänt tal!

I allmänhet har profetians värde minskat. Hos allmänhetens folk, men inte hos mormoner och Kristna.(Eller fler religioner, vad vet jag?)
I allmänhet sägs det, att det var en allmän profetia, eller att profetian slagit in!
När profetian slagit in.
Det kan handla , om något olycksbådande.
För att ge sken av att Profetior är något negativt!

Men profetior i den formen, är skrock, eller allmän inflation!
Att man har använt uttrycket så mycket, att det förlorat i värde!
Men mormoner och Kristna, vet bättre!




Bunden vers av Mim
Läst 110 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-23 05:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim