Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Religionsmänniska i mantel!

Ni skall föröka er.
Gäller det religioner?
Finns det bäst-för-datum?
Hur många lektioner i religionskunskap, kan man ta under livet?
Vad är religion för dig?

-Det kan bli ett bra samtal oss emellan,om man vågar ta tag i de svåra frågorna!
-Vadå, är du journalist?
-Om jag så var? Skulle det påverka dig, och på vilket sätt?
-Återigen till det goda samtalet...
Ett gott samtal är som en god bit mat!




Bunden vers av Mim
Läst 129 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-23 05:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim