Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Bildvinjett till Sten Wikings "Motsatsernas poetik"


POETIK

Den seriösaste poetik
som bjuda på
ett mångfaldigande
av fantasins
outtömliga universum,
bereda läsaren
på en resa
till de poetiska världarnas
outforskade poetik.

*




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 227 gånger
Publicerad 2018-10-23 08:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP