Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Säg, du har väl inte somnat om, en tisdag som denna? Tänk på att du har både det ena och det mera nog andra att tänka på och hålla som tyngda tårtor i höjd med dina erfarenheter i livets villervalla.


Konvulsion?





Mitt umgänge samt
de former under
vilka vi umgås,

drar tidvis upp,
ömsom som ner,
betyget för mitt

umgänge. Som om
någon eller något
hade en betygsskala

att gå efter,
när det kommer
till just betyg'else'r.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 433 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-10-23 09:15



Bookmark and Share


  danne //
Extra plus på omdömet
är dömt på förhand ...
Klurig Tisdag med snö i luften.

Tack min käre lodjuret/seglare
2018-10-23

  limerick
Kluriga du!
2018-10-23
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP