Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Sten Wiking Logotype.


FÅNGVAKTARNA

Det måste vara bland det
outhärdligaste att ständigt
vara omtyckt eller avskydd,
helst på grunder utan grund.

Men oavsett grund blir det
ett fängelse,där vänner och
ovänner blir var och ens
fångvaktare.

*




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 167 gånger
Publicerad 2018-10-23 09:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP