Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så småningom


jag håller andan

 

 

inget väsen

bara ett stilla sorl

ur videts snår

bäcken nynnar

här i sluttningen

nära gläntan

som rymmer

daggkåpans gåva

 

 

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 158 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-23 10:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg