Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frågor som aldrig kommer bli besvarade

Jag vill veta. Vad ligger bakom människans existens? Vad ligger i framtidens händer? Vad kommer att försvinna? Vad kommer att bli bättre? Kommer klimatförändringen räddas? Sen finns ju de mer närvarande frågorna också. Hur kommer mina barnbarn se ut när de blir vuxna? Kommer jag att ha historia kring mig i deras ögon? Kommer jag att ha historia alls?
Obesvarade frågor som aldrig kommer att bli besvarade är anledningen till min dödsångest, tror jag...




Fri vers (Fri form) av ung.skribent
Läst 166 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-23 11:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ung.skribent