Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moder Cikoria

Det var en gång en mor,
hon skulle bli världens bästa förälder.

Det var en gång en mor,
hon blev en ytterst medelmåttig mamma.

Det var en gång en mor,
som trots att hon inte blev den bästa av mödrar

fick världens bästa och mest underbara barn.




Fri vers (Fri form) av Cikoria Blå VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-10-23 11:15



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
man måste inte vara världens bästa mamma, man gör så gott man kan, och det brukar räcka långt.
2018-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP