Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tala om vad du tycker om, min älskling

Vad är det som du vill ha
För om du gör det så ska jag ska göra mitt allra bästa
för att gå dig tillmötes
Bara du lovar mig att du skiner upp och är glad
istället för som nu, ledsen och nere
För om du gör det så ska jag ställa hela mitt jag
till ditt förfogande
Allt för att du ska få må bra, varenda dag, min älskling
Så vad gör jag inte för dig, då jag älskar dig
då du är min underbara tjej
Så tala nu om vad du tycker om...

Ken Cassel
23/10-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 130 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-23 11:29



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Viktigt med kommunikation och att man tar reda på vad den andre vill...fint...
2018-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel