Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillsammans med dig

Det finns så mycket saker som jag skulle vilja göra
tillsammans med dig
Resa jorden runt på obestämd tid
Med både båt och bil
Bara flyga runt för att se oss vida omkring
Helt spontant händer det ibland att vi byter fil
Men bara när vi själva vill
Bara flyga runt lite granna
Varför inte flyga och besöka våran hedersdoktor
Dr Phil
En trevlig prick, vill jag tro, med en svettig panna
Bara ut och resa för att se om vi två verkligen
tillhör varandra
Bara för att se om vi två kan göra våran saga helt sann
då vi bara hänger oss åt varandra
Så tillsammans med dig vill jag ut och resa...

Alla behöver vi någon
Men ibland är det mycket svårt att hitta
denna personen
Den som ska frälsa en ifrån ett liv i ensamhet

Ken Cassel
23/10-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 137 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-23 11:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel