Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
28/6 -02


Krossar

Skuld, längtan,
samvetskval och törst
Här kollapsar mitt hjärta
Krossar- det ordet kommer alltid först..
Sekvenser av svartvit film jag förlöst,
under smärta...




Bunden vers av Valkyrialady
Läst 155 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-10-23 12:19



Bookmark and Share


  Valkyrialady
Tack cilax, orden bara finns där plötsligt.
2018-10-23

  cilax VIP
snyggt med det förlösta svartvita
2018-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Valkyrialady
Valkyrialady