Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att vara förälskad är nånting alla har varit någon gång i livet. Men slutade det lyckligt eller tragist?


En förälskelse...

Att en förälskelse kan göra så ont.
Så ont att du inte vet vart u ska ta vägen.
Så ont att den enda utvägen du ser är smärta.
Så ont att smärtan avtar och du faller tillbaka.
Tillbaka i gamla kretsar, i ett gammalt beteende.

Förälskelsen kommer i sinom tid att förstöra dig, på ett eller annat vis.
Du tappar bort dig själv efter vägen.
Förälskelsen ger dig en ny, hemsk syn på livet.




Övriga genrer av mosacosa.jpg
Läst 98 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-23 12:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mosacosa.jpg

Senast publicerade
En förälskelse...
* Se alla