Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill du bli till min älskade

Vill du det så behöver du bara ge mig en liten flört
eller ropa högt mitt namn så kommer jag
till dig på stört
För då hoppar jag bara till dig på studs

Ta mig för givet
För det gör mig ingenting
För det står ju redan skrivet ibland stjärnorna
Så ta mig för given
Sen hoppas jag att du inte bryr dig så mycket om
utifall jag ibland kan känna mig
ganska så sliten
Jobbar ju ganska så mycket med den yttersta eliten
då den upptar mycket av tiden
Blir lätt till långa dagar då förstås

Om man har varit med om en del i livet
så som jag
Då vet man till slut om vad man vill ha
Och jag vill ha dig doppad i choklad då du både
smakar och luktar sött och gott
För det är då som det har kommit lite kärlek på min lott
och jag har blivit jätteglad

Vill du bli till min älskade
För då behöver du bara viska lite franska ord i mitt ena öra
så kommer jag genast dig förföra
Ge dig den där känslan som jag vet att du tycker
så mycket om
För som i en skön melodi med en vacker sång
kommer jag att spela den låten om och om igen
Ja, jag kommer att spela den gång på gång
till din ära, min kära då du har blivit till min bästa vän...

Vill du bli till min älskade?!

Ken Cassel
23/10-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 139 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-23 12:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel