Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oktober


oktobersmultron
hela livet har jag glömt
att tacka




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-23 12:51



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Oktober månad har sin givna trånad,
liksom din penna tjänst gör just denna.
2018-10-23

    ej medlem längre
Naturens håvor ...
2018-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP