Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kärlek är fantastiskt

Kärlek i alla former är det mest fantastiska som finns
Ett förälskat par,ett älskat barn,ett älskat djur,ja alla förtjänar det
Alla människor på vår jord förtjänar det
Även vår natur behöver det för att överleva
Utan en jord som lever kommer vi att utrotas
Utan kärlek överlever inget




Fri vers av Feliaxel VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-10-23 13:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Pricksäker och sann kommentar! Vi behöver alla kärlek.
2018-12-05

  Anya VIP
Som en kärleksbön. Amen!
2018-11-06

  Solstrale VIP
Verkligen så det är! Kärlek! <3
2018-11-01

  Ewa-Britt Nilson VIP
Kärlek är ju
fantastisk den
Du beskriver nu
alla borde med den
ta itu och visa mera
av den ju... Som vi
människor sjunger
så sjunger jorden!

2018-10-24

    Elisabeth Nilsson VIP
Precis så är det! Kärlek är livets viktigaste essens.
2018-10-23

  ULJO
Så sanna ord du förmedlar. Kärleken är det största. Alla borde få känna och uppleva det. Alla borde ha förmågan att kunna ge och kunna ta.
2018-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP