Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

amazon

mitt kropp är ett slagfält
en krigszon, ett sönderbombat land
mitt kropp är ett sår
blödande, gråtande, läckande

min kropp är en förbrukad vara
(bäst före, förp. dag)
en mattant, en mjölkmaskin

min kropp är en krigare
en slagskämpe, en amazon
min kropp är ett underland
skapande, helande, läkande

min kropp är en superkraft
en livsuppehållande kraftkälla
fantastisk
fenomenal




Fri vers (Fri form) av Jasmin.
Läst 115 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-23 13:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jasmin.