Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När mörkret faller kommer hon ut

med sina högklackade skor och tajta jeans
Och med den smärta figuren som hon har
så har hon också den rätta formen
För ni kan väl se att hon är vacker och fin
En riktig piggelin

När mörkret faller beger hon sig in mot stan
Dags att göra den helt osäker
För hon säger till sig själv
Här kommer jag
Den sexiga pinglan som alla killar vill ha
Så kom och ta mig om ni kan
Sen får vi se om jag låter just dig få ro min båt
in till land där vi två kan älska i sanden
på den gyllene vita stranden på en paradisö

Så killar ställ er på rad eller i en kö så får vi se vem
av killar som tänder på mig som mest
Ja, så pass mycket att den kan dö
För då är det den som jag ska ha till fest innan
morgondagen gryr...

När mörkret faller kommer hon ut!

Ken Cassel
23/10-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 154 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-23 13:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel