Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stillhet och stadsbrus

Jag vill inte gå någonstans
inte göra någonting
Jag vill vara här och nu
låta kroppen stanna upp
och sluta springa
Låta tankarna andas ut
Och bli stilla

Här är vattnet spegelblankt
Nu faller gula löv
från björken ovanför mitt huvud
Här står tiden still
Här lägger sig snart frosten
Med sitt glittrande täcke över gräset

Nu släpper spänningarna i käkarna
Med ett djupt andetag följer jag den kalla morgonluften
Hela vägen ner i magen

Jag njuter av den svaga värmen
Från solen mot mina svarta jeans
Här är jag
just nu




Fri vers (Fri form) av Nitwitoddment
Läst 355 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-23 15:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nitwitoddment
Nitwitoddment