Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...

 

 

de fängslande orden

doftar behagligt

långt bortom tid och rum

förnimmelse av ett vi

blomstrar utan gräns

 

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 210 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-10-23 19:10



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Kärlek utan gräns i en evig harmoni...mycket vackert...
2018-10-28

  Lars Hedlin
UNDERBAR!
2018-10-24

  Marita Ohlquist VIP
Fin kärlekspoesi!
2018-10-24

  Quasimodo
Ord bortom tid i ett rum utan gräns
2018-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One