Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

from Tomiro's Book : Sunday 39:th of October 2048

 

 

 

You could have been blown away to another town today? Tornadoish was the morning, Tomiro! There were no time to dive back to your companions vaettir cave, but you crawled into a human church building, and stayed all evening candlewarm. First we played a bit Bengt Hambraeus on the big organ. Then we showed you Tarr's seven hour long movie SATANTANGO in black&white from 1994. They leave their hungarian village deserted, lead by Irimias prophetic promises companied by mysterious synth, after one night of happy accordion through never ending rain. When you woke up some stars shined from our ceiling.

 

 

 

 

 

 

 




Prosa (100-ordare) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-23 18:34



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Jadopp, Stefan var på rätt spår redan här... hur historien blir alltmer drömlik!! (åtminstone för Tomiros del) medan den faktiska omgivningen återstår att skulptera fram klarare....

Ljusare eller mörkare växlar nog med dagarna ganska vilt, precis som mina nätter fast sällan helt parallellt med hans. Men visst, lika groteskt thrilleriga som 2033 verkar dessa blad icke bli...

Jappsolut, "we" verkar vara den största gåtan av alla!?!
2018-11-12

  Stefan Albrektsson
Kollade igenom tidigare Tomiro's och de verkar ljusna något från den tidigare undergångsstämningen, och glida över i nån slags drömlik tillvaro... Känner med den arme stackaren som sover med ändlösa trappor inombords i Saturday 38 (och det är en formidabel bild)!
2018-10-24

  Nanna X
What a night! En kulturnatt med råge. Man undrar ju lite över vem den mystiska arrangören "we" är - men det ska man väl undra?
2018-10-24
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP