Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara en liten känsla ... - Lika aktuell nu som då jag publicerade den tidigare här i september 2012


När skymningen släcker ...

... dagen ut
har kvällningen
redan stakat ut 
färdvägen 
mot den natt

vilken rymmer
alla våra tårar
och
alla våra skratt

I efterdyningen
alldeles innan gryningen
vi stilla älskar 
tillsammans
nära, nära tätt intill

och önskar 
att dagen
som ännu ej grytt
ska dröja
ännu lite till ...

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-10-23 19:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP