Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

Mitt huvud emot ditt bröst
när jag söker efter mitt livs rytm
Min hand emot din
när jag söker efter min väg
Mina ögon emot dina
när jag söker efter mitt inre
Min kropp emot din
när jag söker efter trygghet
Mina läppar emot dina
när jag söker efter ord

Mitt hjärta ger jag dig
Mitt hjärta i din hand
Mitt hjärta ger jag dig
Mitt hjärta genom allt.




Fri vers (Fri form) av heleni
Läst 213 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-10-23 19:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Väldigt vackert.
2020-01-29
  > Nästa text
< Föregående

heleni
heleni