Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vandrande Vemod

 

Ödesmättad vy över trakt
flydd är sommarens prakt

bistra tider är i antågande
ändå står jag lika frågande

varje höst anamma vemod
förbanna den årliga period

då ångest ej idka undantag
ty åtkomster sker varje dag

insiktsfullt jag peppar upp
synar mig hårt under lupp

dock vetskap går mig förbi
få nöja mig att i denna elegi

inse som missförstådd poet
för alltid om svaren går bet

 



 




Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-23 22:31



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Snart så kommer åter ljusa tider, när marken gnistrar vit o vacker. Och kylan biter hårt. Nä, det vore skönt med lite värme igen.
2018-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP