Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

två snoriga små

nu spärrar vi vägen
vi river bron
nu räcker det

inte en till basillusk&virus
gå och dränk er
i en annan flod

två snoriga små
flodhästar
har fått nog!




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-10-23 20:36



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, detta elände känns igen! Bra skriftat om detta!
2018-10-24

  Lars Hedlin
Mycket bra poeterat!
2018-10-24

  Feliaxel VIP
Influensans tid är här
Jobbig tid för dom som drabbas
2018-10-24

  Marita Ohlquist VIP
Din text får mig att minnas hur det var när barnen gick i skolan!
Värst var det på höstarna.
2018-10-24

  Baystream
Underbar text.
Vi föräldrar vet hur det är.

Minns lappen på dagis:
Just nu går det magsjuka, löss och influensa.

Man bah: ha en bra dag... ses snart.
Mamma måste jobba.
2018-10-23

  lila fjäderblomman VIP
Schas basillusker!!!
2018-10-23

  ULJO
Fy för förkylning
2018-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP