Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vid älven

mellan mig
och stranden på den andra sidan

det svarta kalla vattnet
virvlarna

och strömfårans stillsamma kraft




Fri vers av Mow Dean VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-10-25 23:03



Bookmark and Share


  Margit Grell VIP
Fint!
2018-10-30

  Karina"Kia"
Något stort och kraftig makt som man bara kan se på,händer oavbrutet dygnet runt....hur liten man är i denna kraft som naturens öga visar sig.

Fin metafor!
2018-10-26

  DavidM VIP
Vacker naturscen som sjunker in.
2018-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Mow Dean
Mow Dean VIP