Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Häl

Tänk dig att tisdagen
förgrenade sig
och att du

dök

till ansikten
strilande som sand
bland skärmar och vända bladsidor
nere i schakten,
till lysrör surrande
som tankar

På vägen hem
syntes rundeln av en häl -

Tänk dig att det var någon som dök
före dig

Tänk dig att fönstren lös
som gälar














Fri vers av omobulle
Läst 238 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-10-23 22:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

omobulle
omobulle