Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Göra upp eller försonas


Små länkar i varandra,
genom tid
Förstår vi inte situationen
till fullo
kan den ändå
en dag tyckas uppenbar
Då återvänder vi,
till personer och platser,
för att göra upp eller försonas




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 240 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-10-23 22:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol