Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om det tyngsta, mest upprivande, själsomskakande två händelserna i mitt liv. En av dem var att förlora min mor "alldeles för tidigt" nu i somras.


Skriket

Jag lindar omsorgsfullt in
mitt blödande hjärta
som skriker av smärta
och vanmakt.

Det slår och det slår
men det är inget som går
och inget jag kan få tillbaka.

Så jag lindar mitt hjärta
och skriker av smärta
kapslar in det som inte finns.

Jag slår och jag slår
slår knut på mitt sår
när jag inser att
allting är slut.

Men livet det levs
och ödet det skrevs
långt innan du
inte är här.




Fri vers (Fri form) av Bellablue
Läst 118 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-23 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bellablue
Bellablue