Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tror du jag vågar säga hejdå?

det handlar inte om att bli förstörd utifrån, utan om att bli förstörd inifrån
det är inte att bli sparkad på, eller att trampa på en spik
sådan smärta kan undvikas
det här är ett ilande, ett sår i ditt hjärta, en eld som flammar upp inuti och som bara kan släckas om du tar ut allt och kastar det i sjön
lägger det i frysen
folk kommer undra varför du är känslokall, men ditt hjärta var så varmt att det började brinna och det gjorde ont
försök få liv i det igen, men ge inte tändstickorna till någon annan
värm det med din själ och det du fortfarande älskar
till sist kommer det att sticka i armar och ben, händer och fötter, när blodet återigen pumpar din livfyllda kropp
du kommer att bli varm
svep in dig i en filt, tänd en brasa, men ge inte upp
vintern varar inte för evigt




Fri vers (Fri form) av elliot127
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-23 23:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

elliot127