Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska mig till Liv

Jag vill skriva
Men orden fattas
Pappersarket
Är tomt

Jag vill
Berätta
Men när jag
Öppnar min
Mun
Fattas ord

Jag vill
Följa våra
Kroppars
Harmoni
Men jag
Är oförmögen
Att röra mig

Så kom
Kom till mig

Bryt förtrollningen

Jag behöver
Att du
Älskar mig

Tillbaka
Till livet

















Fri vers av Virvelvind
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-23 23:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Virvelvind
Virvelvind