Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyckeln till frihet är att släppa allt




Jag har dansat
Nära elden
Länge - nu tar jag
Ett steg
Rakt in i brasan
Det är att leva
På riktigt




Fri vers av LillyLost
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-23 23:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LillyLost
LillyLost