Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tröja

jag skall aldrig tvätta min tröja

han sa det

det sa han 

gjorde han

han gjorde

jag skall aldrig tvätta den tröjan.




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-08 07:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP