Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från ett nät till ett annat- Samhällsstruktur!


Det började med Webmore...

Webmore står det på en galge som jag har!
Hur rätt, visste inte företaget, att det skulle få, när det startade sitt företag, i och med sitt namn Web more!
Vi människor( De flesta av oss webbar mer) dvs. är på nätet mer och mer!
Men om man med Webbar menar att nätverka, så är Facebook ett ypperligt verktyg!
Och allvarligt talat, om vi människor skapar Nät!(Vad finns det för nät?)
Så är vi egentligen inte mer än en spindel!
Som jag är rädd för!

Men i någon människas värld, är en spindel mer värd, än att bara kallas för en spindel.
Den är upphöjd, eller varsamheten om den.




Bunden vers av Mim
Läst 99 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-24 07:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim