Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fiskafänge i Feskekörka

Har ni nå´n överbliven fisk?
Jo minsann idag finns det nog risk
att vi då har nå´n
jag tror jag såg en så´n
spillånga, som låg kvar i vår disk!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-24 07:59



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Härlig!
2018-10-24

  Feliaxel VIP
Gillar
2018-10-24

  ULJO
Fyndigt Ha ha
2018-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt