Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barn är bra på att se...

Du skulle ha, det som gardin har
för det mesta ju, så blir du så rar...
Liknar jag gardin...
Nu var du ej alls fin...
Men det handlar ju om OMTAGET far!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-24 08:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt