Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är det ni älskar med trasiga liv?

såg uppdragna axlar klockan 07:06
kollar runt sig, vad gör dig kall okända vän?
kolla, kolla bort, kolla igen

kod ett för pundare på morgonkvisten

träffar bortglömda vänner helt lost på krogen
ser en önskan om trots och fylla i de kommande orden

en kram för henne i Balenciaga där borta
som kollar på mig för hon vet jag kan snorta
gumman darling du är ju rädd för mig?
Men du beundrar mig,
har du begrundat mig?
Techno i nylon och highlighter
Trans i jeans och sneakers
Marlboro röda för jag röker på helgen
Fint älskade du, kan du snälla hålla käften nu?
Ett hat föder en önskan om kaos
ska jag droga dem och ge dem en chans?

försvinner snabbt när du ser mina ögon
men coolt att du hälsa, visst du vill va en stoner
förlåt jag försa mig igen
förlåt
skäms du nu
visst är det kul
när överklasskidsens ord tar slut

gråt för din tomma lägenhet
gråt för att du är trött på skiten
jag ser att du ser
att kriminaliteten nu gör mig fri
och ditt avund speglas i en benzis outfit

du drömde också om dekadens
men var för svag för att bära den

och det är det skamset
att slå livet åt helvete
men att skänka det
till den grad av självömkan
att du tror det var du
som hade nålen i armen
och köper mer resor
till destruktivitet och tomhet
visar det bara att du aldrig
kommer ingiva tro
på dig själv,
din osäkerhet
eller ditt inbillade innekidshit




Fri vers av kattdrottningen
Läst 157 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-10-24 10:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kattdrottningen
kattdrottningen