Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omdöme

Ofta när man avger ett omdöme

om en annan människa

så ger man samtidigt

ett omedvetet epitet på sig själv




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-24 12:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP