Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Metaforen Hönan och Ägget...

Efter en bra dag kommer en dålig dag, och sedan kommer en bra igen, Så...
Vilket kommer först, den dåliga dagen eller den bra?
I rytmen vinner den bra dagen, men vilken leder poängligan?

Och.

Vilken dag motsvarar hönan,
Och vilken motsvarar ägget?
För det är trots allt motsvarigheternas motsvarighet, när det gäller den evigt ställda metaforen, om Vad som kommer först; Hönan eller Ägget?




Bunden vers av Mim
Läst 141 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-24 14:19



Bookmark and Share


  danne //
Det borde vara ägget så klart
med tanke på den teknik vi har idag.

Det är en underbar tankeställare Mim!
för nu fick man de små att gråna lite mer.
Tack för dina ord.
2018-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Mim