Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstpromenad

 

Går sakta fram på vägen
förutom något mål
vill inte öka stegen
fast jag vet ju att jag tål

Det lyser över bergen
det skimrar över viken
jag älskar den klara färgen
naturen gör en aldrig besviken

Ser en fågel sväva stilla
så vacker där uppe i skyn
snart ska den gå till vila
men än syns den för min syn

Jag stannar en stund och njuter........


(Copyright © Christin Lederman)

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Christin Lederman VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-24 15:53



Bookmark and Share


  ULJO
Vacker höstskildring i ord och bild
2018-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP